ALBARELO, EROS TEBONI A TOMÁŠ ČERNÝ - to je degustační menu s našimi nejlepšími víny v Dejvické 34

person Napsal: Pavel Kramár list Kategorie: Degustace vín Čas: comment Komentáře: 0 favorite Zobrazeno: 1631

Dnešním dnem jsme zahájili prodej vstupenek na ojedinělý zážitek, který spojuje vášeň a nadšení pro skvělé víno a zážitkovou gastronomii! 

Naše nejlepší vína od vybraných vinařství, která v ČR exkluzivně zastupujeme, doprovodí promyšlené a charakterní menu, které pro Vás připraví šéfkuchař Tomáš Černý v restauraci Dejvická 34! 

Vína společně s námi představí Eros Teboni, nejlepší someliér světa WSA 2018! 

Těšíme se na Vás v restauraci Dejvická 34, dne 24.9.2021 od 19.00 na adrese Dejvická 34, Praha 6. 

EROS TEBONI: 

www.erosteboni.com

Eros je velmi populární nejen v Itálii, ze které pochází. Svoji oblibu si získal díky svým znalostem a talentu a také díky vášni, nadšení a pokoře ke svému řemeslu. Poté, co získal titul nejlepšího sommeliera světa, dostal Eros několik nabídek na práci v zahraničí, ale rozhodl se zůstat doma v Alto Adige. Jeho misí je podporovat italská vína a hlavně vína z jeho rodného regionu. Navíc je to fanoušek několika našich vinařství: Tiefenbrunner, Casanova di Neri, Podere Sapaio, Barone Pizzini...a k tomu všemu miluje Riesling, na který se kromě Itálie soustředíme. Po prvním společném setkání jsme věděli, že je to přesně člověk, který musí přijet k nám do Prahy a prezentovat vína z vinařství, které má rád a které dobře zná. 

TOMÁŠ ČERNÝ, DEJVICKÁ 34:

www.dejvicka34.cz

V jeho přítomnosti a s jeho jídlem na talíři se rozhodně nikdy nebudete nudit! Muž plný energie a neopakovatelných vtipů. Tomáš vaří v podstatě od malička a své první jídlo - jeho oblíbený segedínský guláš - připravil už ve dvanácti letech. Ve svém profesním životě měl velké štěstí na lidi, kteří si ho oblíbili a předávali mu své znalosti. Ať už jde o charismatického Vito Mollicu (1. šéfkuchař hotelu Four Seasons v Praze, který nemalým dílem přispěl k získání michelinské hvězdy pro restauraci Allegro), nebo restauratéra Riccarda Lucque, který mu s důvěrou svěřil vedení kuchyně v restauraci La Finestra. 

Sám Tomáš se ve svém oboru neustále vzdělává a sbírá zkušenosti na stážích a školách vaření, např. v restauraci Il Piastrino v italském Pennabili nebo v Landhaus Bacher v rakouském Wachau. Cenná byla pro jeho profesní rozvoj také blízká spolupráce a přátelství s úspěšnými šéfkuchaři a držiteli michelinských hvězd jako jsou Stefano Ciotti, Lucco Pompili, Moreno Cedroni, Chris Arkadieff či Ricardo Agostini. 

Dejvická 34 se i přes velmi krátkou historii zařadila mezi nejlepší restaurace u nás a to díky skvělé kuchyni, přátelskému a profesionálnímu přístupu, neotřelému prostředí a neformální atmosféře. 

REZERVACE: 

Cena 5 chodového menu včetně vinného párování: 4.490,- Kč / osoba 

Vaši rezervaci můžete udělat na: pavel.kramar@albarelo.cz

Počet rezervací je omezen, kapacita akce je 40 míst. 

Po přijetí rezervace Vám obratem vystavíme doklad a závaznou rezervaci Vám potvrdíme na základě Vaší úhrady. 

V případě zájmu Vám doručíme tištěnou pozvánku v dárkovém balení. 

Těšíme se na viděnou! 

Komentáře

Nejsou žádné komentáře

Napište komentář

Neděle pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Ćervenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec
close Nákupní košík