ALBARELO, EROS TEBONI A TOMÁŠ ČERNÝ - to je degustační menu s našimi nejlepšími víny v Dejvické 34
Dnešním dnem jsme zahájili prodej vstupenek na ojedinělý zážitek, který spojuje vášeň a nadšení pro skvělé víno a zážitkovou gastronomii!
Naše nejlepší vína od vybraných vinařství, která v ČR exkluzivně zastupujeme, doprovodí promyšlené a charakterní menu, které pro Vás připraví šéfkuchař Tomáš Černý v restauraci Dejvická 34!
Vína společně s námi představí Eros Teboni, nejlepší someliér světa WSA 2018!
Těšíme se na Vás v restauraci Dejvická 34, dne 24.9.2021 od 19.00 na adrese Dejvická 34, Praha 6.
EROS TEBONI:
Eros je velmi populární nejen v Itálii, ze které pochází. Svoji oblibu si získal díky svým znalostem a talentu a také díky vášni, nadšení a pokoře ke svému řemeslu. Poté, co získal titul nejlepšího sommeliera světa, dostal Eros několik nabídek na práci v zahraničí, ale rozhodl se zůstat doma v Alto Adige. Jeho misí je podporovat italská vína a hlavně vína z jeho rodného regionu. Navíc je to fanoušek několika našich vinařství: Tiefenbrunner, Casanova di Neri, Podere Sapaio, Barone Pizzini...a k tomu všemu miluje Riesling, na který se kromě Itálie soustředíme. Po prvním společném setkání jsme věděli, že je to přesně člověk, který musí přijet k nám do Prahy a prezentovat vína z vinařství, které má rád a které dobře zná.
TOMÁŠ ČERNÝ, DEJVICKÁ 34:
V jeho přítomnosti a s jeho jídlem na talíři se rozhodně nikdy nebudete nudit! Muž plný energie a neopakovatelných vtipů. Tomáš vaří v podstatě od malička a své první jídlo - jeho oblíbený segedínský guláš - připravil už ve dvanácti letech. Ve svém profesním životě měl velké štěstí na lidi, kteří si ho oblíbili a předávali mu své znalosti. Ať už jde o charismatického Vito Mollicu (1. šéfkuchař hotelu Four Seasons v Praze, který nemalým dílem přispěl k získání michelinské hvězdy pro restauraci Allegro), nebo restauratéra Riccarda Lucque, který mu s důvěrou svěřil vedení kuchyně v restauraci La Finestra.
Sám Tomáš se ve svém oboru neustále vzdělává a sbírá zkušenosti na stážích a školách vaření, např. v restauraci Il Piastrino v italském Pennabili nebo v Landhaus Bacher v rakouském Wachau. Cenná byla pro jeho profesní rozvoj také blízká spolupráce a přátelství s úspěšnými šéfkuchaři a držiteli michelinských hvězd jako jsou Stefano Ciotti, Lucco Pompili, Moreno Cedroni, Chris Arkadieff či Ricardo Agostini.
Dejvická 34 se i přes velmi krátkou historii zařadila mezi nejlepší restaurace u nás a to díky skvělé kuchyni, přátelskému a profesionálnímu přístupu, neotřelému prostředí a neformální atmosféře.
REZERVACE:
Cena 5 chodového menu včetně vinného párování: 4.490,- Kč / osoba
Vaši rezervaci můžete udělat na: pavel.kramar@albarelo.cz
Počet rezervací je omezen, kapacita akce je 40 míst.
Po přijetí rezervace Vám obratem vystavíme doklad a závaznou rezervaci Vám potvrdíme na základě Vaší úhrady.
V případě zájmu Vám doručíme tištěnou pozvánku v dárkovém balení.
Těšíme se na viděnou!
Ve stejné kategorii
- Výroční degustace k příležitosti 4 let od založení Albarelo
- Degustace roku: Nejlepší sommelier světa a Itálie představí vína s prestižní cenou TRE BICCHIERI GAMBERO ROSSO
- Blíží se první degustace série: Jak blufovat ve víně. Co pro Vás chystáme?
- Degustační večer - Giuseppe Vajra v La Finestra in Cucina!
- Degustační večer s Evou Fricke v Dejvické 34
Komentáře
Nejsou žádné komentáře
Napište komentář