Blíží se první degustace série: Jak blufovat ve víně. Co pro Vás chystáme?

person Napsal: Pavel Kramár list Kategorie: Degustace vín Čas: comment Komentáře: 0 favorite Zobrazeno: 246

Zveme Vás touto cestou k zajímavému poznávacímu vinnému seriálu s názvem "Jak blufovat ve víně", kterým Vás provede legendární znalec vína Ing. Vladimír Buřič. První ze tří degustací se již blíží. Pojďme si říci, co Vám každá z nich nabídne.

Co večer, to 6 speciálně vybraných ročníků jen pro tuto příležitost z portfolia Albarelo a současně vždy jiné vinné téma. Příjemné poznání teorie i praxe, malé pohoštění a přátelská otevřená atmosféra pro Vás bude připravena v naší nové degustační místnosti v centru Prahy v Laboratoriu, v ulici Krocínova 333/3.

Začátek vždy v 18:30.

Zajímá vás něco konkrétního? Neváhejte, dotazy s sebou. Večery jsou určeny nejen pro vinné zasvěcence, ale i nadšené začátečníky. Vinná událost poslouží také jako originální dárek.

Jednotlivá vinná témata a termíny:

8. 3. - Zážitková degustace: Jak blufovat ve víně aneb základní principy

12.4. - Zážitková degustace: Jak blufovat ve víně aneb terroir, technologie nebo vinař?

10.5. - Zážitková degustace: Jak blufovat ve víně aneb párování s jídlem

Cyklus 3 zážitkových degustací za výhodnější cenu zakoupíte ZDE.

Zúčastnit se můžete všech tří degustací za zvýhodněnou cenu, nebo si vybrat pouze ty, které Vás lákají nejvíce. V obou případech ale doporučujeme neotálet se zakoupením vstupenek.

Počet míst je omezen na 10.

Vstupenka je zároveň přenosná.

Komentáře

Nejsou žádné komentáře

Napište komentář

Neděle pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Ćervenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec
close Nákupní košík