Výroční degustace k příležitosti 4 let od založení Albarelo

person Napsal: Pavel Kramár list Kategorie: Degustace vín Čas: comment Komentáře: 0 favorite Zobrazeno: 647

Něco, co se jen tak ve světě nevidí. A sice je nám milou povinností vzkázat od všech zúčastněných vinařů obrovské poděkování všem návštěvníkům, u kterých si cenili nebývale vysoké erudovanosti, entusiasmu, zvídavosti a zájmu. A my děkujeme, že jste tak velkolepým publikem.

Ke 4. výročí od založení Albarelo jsme si nadělili Výroční degustaci, na které jsme představili 35 vinařů z našeho portfolia. Společně s 300 pozvanými hosty jsme 11. května ve velkorysých prostorách hotelu Almanac X poznali a ochutnali kvality, které za jednotlivými vybranými producenty stojí. Co oslavovat bylo doslova na každém kroku.

K degustaci jsme nabídli přes 250 vzorků vín převážně z oblastí Itálie, ale i Německa, Rakouska, Francie a Čech. Bylo nám ctí prožít toto vzrušující odpoledne a večer ve společnosti konkrétních příběhů ze samotných vinařství spolu s těmi, kteří jsou stejně jako my fascinováni světem vína. 

Bezprostřední pozitivní reference si zasloužila také plně obsazená Master Class představující 12 vín našeho portfolia s prestižním oceněním TRE BICCHIERI GAMBERO ROSSO. Jako vždy perfektně připraven se jí odborně a bravurně zhostil náš speciální host Eros Teboni, Nejlepší sommelier světa WSA 2018 a Nejlepší sommelier Itálie 2021. Jeho poznatky a přehled je působivý.

Velmi nás těší zájem a nadšení, jenž Výroční degustace sklidila. A to nejen u hostů, ale také u vinařů samotných. Je nám milou povinností vzkázat od nich poděkování všem návštěvníkům, u kterých si cenili nebývale vysoké erudovanosti, entusiasmu, zvídavosti a zájmu. Náš tým Albarelo se k této pokloně hrdě připojuje. Je skvělé trávit čas tím, co nás společně spojuje, co nám dělá radost a učí nás posouvat naše kvality neustále dopředu.

Za naše krátké působení jde o první akci takového rozsahu. Odnášíme si z ní pozitivní zpětnou vazbu, stejně jako momenty pro budoucí zlepšení. Rádi bychom z tohoto setkání, na kterém jsme vytvořili prostor pro osobní přístup a důraz na detail, udělali do budoucna tradici.

Než nazraje pro podobnou chvíli opět pravý čas, chceme vyzvat každého, kdo by měl zájem dozvědět se o konkrétních vinařství, jednotlivých vínech, možnostech spolupráce či maloobchodních i velkoobchodních cenách více o smělé kontaktování. Jsme připraveni nabídnout naše maximální nasazení pro přesné potřeby jednotlivců, korporátní klientely, stejně tak pro oblast gastronomie a Horeca segmentu.

Kdo má chuť poznávat svět vína, nechť nám zachová i nadále přízeň a pozornost. V plánu máme řízené degustace, degustace za osobní přítomnosti vybraných vinařů a to nejen v naší degustační místnosti v LaBoratoriu v ul. Krocínova, ale i v partnerských restauracích LaCollezione. 

Kdykoli také můžete ochutnat libovolné víno našeho portfolia v Albarelo showroomu a shopu v Gourmet pasáži v Dlouhé ul. 39. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku, od 12. do 20. hodiny. 

Naše služby zaměřujeme mimo jiné i na kompletní přípravu firemních balíčků s požadovanou identitou.

Dispozice Albarelo vinného skladu nabízejí příznivé podmínky pro kondici vína a flexibilní rozvoz po celé ČR je samozřejmost. Možnosti spolupráce se nejlépe rozvinou při osobní schůzce. Jsme vám k dispozici. 

Těším se na každé další setkání nejen u vína.

Do té doby vám všem přeji: Na zdraví!

Pavel Kramár

a celý tým Albarelo

Komentáře

Nejsou žádné komentáře

Napište komentář

Neděle pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Ćervenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec
close Nákupní košík