Casanova di Neri - 7 principů vinařství a nové video!

person Napsal: Pavel Kramár list Kategorie: Aktuality Čas: comment Komentáře: 0 favorite Zobrazeno: 902

Casanova di Neri - nové video a 7 hlavních principů vinařství. 

Rádi bychom se s Vámi podělili nejen o nové video z vinařství Casanova di Neri - jednoho z nejslavnějších jmen italského vinaření vůbec, ale také o 7 hlavních principů, které určují kvalitu a styl těchto jedinečných vín. 

1. VINO, SANA RADICE

"Víno se zdravými kořeny"

Věříme, že víno prospívá tělu i duši. Věříme, že skvělé víno se vyrábí ze zdravé révy vysazené na vinicích, jejichž půda, expozice a podnebí se spojují tak, aby z nich vyzařovalo to nejlepší a o které se starají muži a ženy, jejichž povinností je pomoci hroznům dosáhnout dokonalosti co nejpřirozenějším, neinvazivním způsobem.

2. INNOVAR E' DI CASA

"U nás doma jsou inovace vítané"

Jsme přesvědčeni, že charakterní vína se vyrábějí z odrůd révy, které jsou spjaty s určitým územím, a že největší úctu si zaslouží tradiční vinařské techniky, které se na těchto územích časem vyvinuly. Věříme však také, že vinaři mají povinnost své metody neustále zlepšovat a zdokonalovat v rámci snahy o dokonalost a územní integritu. V Casanova di Neri se nebojíme citlivě inovovat tak, abychom zůstali věrní našim hroznům, našim vinicím a Montalcinu. Věříme, že pokud je za inovaci považováno něco, co zvýšilo úroveň kvality vína nebo jakéhokoli jiného produktu, stává se inovace novou tradicí.

3. A ONICE VI S'ANDRA

Věříme ve vinice.  Rádi tuto větu považujeme za proroctví stýčka Giovanniho, který nějakým způsobem předpověděl to, že získáme vinici zvanou Pietradonice, doslova "Onyxový kámen". Tato vinice se nachází uvnitř bývalého lomu nedaleko vesnice a opatství Sant'Antimo. Stejně jako naše ostatní vinice, i Pietradonice v sobě skrývá naše přesvědčení, které nás odlišuje od mnoha jiných výrobců v oblasti: že vína vyrobená z jednotlivých vinic nebo výběrem nejlepších hroznů z omezeného počtu vinic jsou nejlepším způsobem, jak přenést ducha toho místa do lahve vína. 

4. ARENA CONDIVISA

"Společná aréna"

Věříme v týmovou spolupráci. Všichni, kdo pracují na vinicích, ve sklepě, v našich kancelářích nebo v našem Relais, jsou součástí rozvětvené rodiny, která sdílí naše základní hodnoty respektu k ostatním a hluboce zakořeněný vztah k tomuto kouzelnému koutu Toskánska. Jsme dojati a poctěni podporou, kterou nám poskytuje mnoho těch, kteří objevili naše vína po celém světě a věříme v naše přátelství a soudružnost. 

5. DA AVI INNESCA NEBO

"Těžíme zlato z našich předků"

Věříme, že úspěch spočívá v "běhu na dlouhou trať". Zakladatel společnosti Giovanni Neri byl vizionář, který toto pochopil mnohem dříve, než se to stalo dogmatem...že klíčem k vytvoření skvělého Brunella je výsadba správných hroznů na správných vinicích. Pokračujeme v jeho odkazu a plně si uvědomujeme, že rozhodnutí, která dnes učiníme, budou mít dopad na naše vnuky a jejich vnuky.

6. ONDE VA, SI INARCA

"Kamkoliv jde, tam vyčnívá"

Věříme, že kvalita je důležitá, ale stejně tak je pro nás důležitý náš styl a určitá "rozpoznatelnost" naších vín. Jsme hrdí na to, že vyrábíme vína, která vyčnívají z davu. 

7. A SONARE DA VINCI

"Hrajeme hudbu da Vinciho"

Věříme, že vyrábíme vína, která ztělesňují myšlenku krásy vína vyznačující se v každém svém prvku svojí čistotou a harmonií. Od tříslovin po barvu a vůni. Naše vína usilují o dokonalé proporce, ale také o "napětí" Vitruviánského muže Leonarda da Vinciho, v němž krása není stavem klidu, ale stavem zadržované energie...stavem, který představuje neustálou snahu o dokonalost. 

Nabídka vín Casanova di Neri

Užijte si nové video zde: 

Komentáře

Nejsou žádné komentáře

Napište komentář

Neděle pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Ćervenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec
close Nákupní košík